Hartelijk welkom bij Kindercentrum Le Garage.

Kindercentrum Le Garage

Kindercentrum Le Garage biedt Kinderdagopvang aan voor kinderen van  0 - 4 jaar en BuitenSchoolseOpvang voor kinderen van 4 - 13 jaar die naar de basisschool gaan.

Beide soorten opvang vinden plaats in ons moderne gebouw aan de Ravelstraat te Bergen op Zoom.

Als u hier klikt , krijgt u een beeld van onze opvanglocatie.

Dagopvang
Bij de dagopvang hebben we horizontale groepen waarbij kinderen van een vergelijkbare leeftijd de gehele dag met elkaar zijn en met elkaar spelen. De kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar zijn dan onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën.

Maar u kunt juist ook kiezen om uw kind te laten spelen in een verticale groep waar dat onderscheid niet wordt gemaakt. Alle kinderen van 0 - 4 jaar zitten in die groep dan bij elkaar. 

Een extra bijzondere Kinderopvang vindt plaats in "De Limoezine". Dit is een opvang -ook binnen ons gebouw- waarbij alles nog aangenamer is voor uw kind. De omgeving is omgetoverd in een fraaie huiskamer. Wij geven u graag een rondleiding.

BuitenSchoolse Opvang
Naast de dagopvang voor de jongste kinderen, is er voor kinderen van de basisschool een buitenschoolse opvang. Onder begeleiding kan uw kind voor en na de reguliere schooltijd nog met vele andere kinderen  lekker spelen of iets voor zich zelf doen. Ook worden er regelmatig excursies en andere uitstapjes verzorgd. Uiteraard is uw kind ook tijdens de schoolvakanties welkom bij onze buitenschoolse opvang. Dan zijn wij de gehele dag open.
Het voordeel van onze buitenschoolse opvang is dat de kinderen voor en na schooltijd in een andere omgeving zijn. Kinderen verblijven in ons gebouw aan de Ravelstraat en kunnen hier met verschillende materialen, in verschillende ruimten en met kinderen van andere scholen spelen. Ook onze buitenruimte is uitdagend en anders ingericht dan op school.

Onze buitenschoolse opvang is gericht op kinderen van de basisscholen:

De Aanloop
Anton van Duinkerken
De Borghoek
De Driemaster
De Grebbe
De Krabbenkooi
Marco Polo
Montaal
Montessori
Sancta Maria

Mocht uw basisschool niet hierboven vermeld staan, dan kunt u met de leidinggevende van de buitenschoolse opvang bespreken of opvang bij onze BSO mogelijk is.

 

Kindercentrum "Le Garage" is in 2010 ontstaan door een samenwerking tussen Toerdeloo Kinderopvang uit Steenbergen en Kobalt Kinderopvang uit Bergen op Zoom.
Sinds 1 augustus 2014 is Kindercentrum Le Garage geheel zelfstandig.

Laatste nieuws

Arrangementen BSO - 9 maart tot en met 10 april 2020

Het programma van BSO de Rangerovers voor de periode 9 maart tot en met 10 april 2020, treft...

Lees meer »
Programma BSO - voorjaarsvakantie - 24 tot en met 28 februari 2020

Het programma van BSO de Rangerovers voor voorjaarsvakantie van 24 tot en met 28 februari 2020,...

Lees meer »


Bekijk ons fotoboek


Kinderfestival 2017Herfstvakantie 2016 bij BSO de RangeroversZomervakantie 2016 bij BSO De Rangerovers