Bitcare

Onze opvang maakt gebruik van het programma Bitcare. Bitcare houdt u op de hoogte van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent uw kind(eren). Bitcare biedt u deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en website.

Bitcare app voor Apple en Android
Op het moment dat u uw kindje bij ons plaatst, ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging voor toegang tot Bitcare. Zodra u deze uitnodiging heeft geaccepteerd, kunt u de app downloaden. De app is toegankelijk voor alle Apple en Android smartphones en tablets. Via de App Store of Google Play kunt u de Bitcare app gratis downloaden, zodat u uw kind(eren) gedurende de dag kunt volgen.

Bitcare website
Op de website app.bitcare.com kunt u nog meer informatie terug vinden. Zo kunt u de dagelijkse activiteiten (bijvoorbeeld: eten, drinken en slapen) van uw kind(eren) bekijken. Ook kunt u hier foto's van uw kind(eren) terug vinden, de planning inzien en kunt u na gaan of uw aanvraag voor gereserveerde flexibele uren is goedgekeurd,  ziekte en verlof melden of een notitie achterlaten voor de pedagogisch medewerkers. Daarnaast kunt u het profiel van uw kind(eren) bekijken door op de profielfoto te klikken. In het tabblad "Financieel" zijn de facturen zichtbaar en in het tabblad "Documenten"kunt u documenten inzien die wij voor u beschikbaar hebben gesteld (jaaropgaven, contracten, etc.).

Uitleg over de ouderapp vindt u hier:            https://www.youtube.com/watch?v=SWtvIFp7iug

Uitleg over ziek en beter melden in Bitcare:  https://www.youtube.com/watch?v=S8JbsPc45h0

Uitleg over het aanvragen van uren of het ruilbeleid: https://help.bitcare.com/support/solutions/articles/4000072373--extra-flex-en-ruildagen-aanvragen-via-de-app-bitcare-voor-ouders-

Vragen over Bitcare
Bij overige vragen over Bitcare kunt u online de helpdesk benaderen via: help.bitcare.com of help@bitcare.com.

Tip
Bij het vastlopen van de app kunt u de app verwijderen en opnieuw downloaden.

 

Laatste nieuws

Programma BSO 28 oktober tot en met 29 november 2019

Het programma van BSO de Rangerovers voor de periode  28 oktober tot en met 29 november 2019,...

Lees meer »
Programma BSO herfstvakantie 14 tot en met 18 oktober 2019

Het programma van BSO de Rangerovers voor de heftstvakantie 2019, periode 14 tot en met 18 oktober,...

Lees meer »


Bekijk ons fotoboek


Kinderfestival 2017Herfstvakantie 2016 bij BSO de RangeroversZomervakantie 2016 bij BSO De Rangerovers