Bitcare

Onze opvang maakt gebruik van het programma Bitcare. Bitcare houdt u op de hoogte van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent uw kind(eren). Bitcare biedt u deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en website.

Bitcare app voor Apple en Android
Op het moment dat u uw kindje bij ons plaatst, ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging voor toegang tot Bitcare. Zodra u deze uitnodiging heeft geaccepteerd, kunt u de app downloaden. De app is toegankelijk voor alle Apple en Android smartphones en tablets. Via de App Store of Google Play kunt u de Bitcare app gratis downloaden, zodat u uw kind(eren) gedurende de dag kunt volgen.

Bitcare website
Op de website app.bitcare.com kunt u nog meer informatie terug vinden. Zo kunt u de dagelijkse activiteiten (bijvoorbeeld: eten, drinken en slapen) van uw kind(eren) bekijken. Ook kunt u hier foto's van uw kind(eren) terug vinden, de planning inzien en kunt u na gaan of uw aanvraag voor gereserveerde flexibele uren is goedgekeurd,  ziekte en verlof melden of een notitie achterlaten voor de pedagogisch medewerkers. Daarnaast kunt u het profiel van uw kind(eren) bekijken door op de profielfoto te klikken. In het tabblad "Financieel" zijn de facturen zichtbaar en in het tabblad "Documenten"kunt u documenten inzien die wij voor u beschikbaar hebben gesteld (jaaropgaven, contracten, etc.).

Uitleg over de ouderapp vindt u hier:            https://www.youtube.com/watch?v=SWtvIFp7iug

Uitleg over ziek en beter melden in Bitcare:  https://www.youtube.com/watch?v=S8JbsPc45h0

Uitleg over het aanvragen van uren of het ruilbeleid: https://help.bitcare.com/support/solutions/articles/4000072373--extra-flex-en-ruildagen-aanvragen-via-de-app-bitcare-voor-ouders-

Vragen over Bitcare
Bij overige vragen over Bitcare kunt u online de helpdesk benaderen via: help.bitcare.com of help@bitcare.com.

Tip
Bij het vastlopen van de app kunt u de app verwijderen en opnieuw downloaden.

 

Laatste nieuws

Arrangementen BSO - 9 maart tot en met 10 april 2020

Het programma van BSO de Rangerovers voor de periode 9 maart tot en met 10 april 2020, treft...

Lees meer »
Programma BSO - voorjaarsvakantie - 24 tot en met 28 februari 2020

Het programma van BSO de Rangerovers voor voorjaarsvakantie van 24 tot en met 28 februari 2020,...

Lees meer »


Bekijk ons fotoboek


Kinderfestival 2017Herfstvakantie 2016 bij BSO de RangeroversZomervakantie 2016 bij BSO De Rangerovers